Din arkitekt i Göteborg. Bygglovsbutiken.

blb-ny

Bygga till eller bygga nytt?

Arkitekten med bygglovsritningar som fungerar. Nu med egna byggare i ett totalprojekt.

Bygg till huset – på riktigt. Bygglovsbutiken arkitektkontor i Göteborg är startpunkten för arkitektritade Tillbyggnader. Vår specialitet. Bygglovsritningar som fungerar i verkligheten eftersom vi löser husets funktioner och den viktiga konstruktionen först – innan vi går vidare med de yttre husfasaderna. Vi anpassar alltid utbyggnaden till ditt befintliga hus, och följer samtidigt de komplicerade byggreglerna – och naturligtvis dina egna önskemål. Vi har egna högt specialiserade byggentreprenörer just för utbyggnader och ritar allt i ett egenutvecklat CAD-program speciellt för tillbyggnader med bygglov eller bygganmälan.

Vi utökar nu med Nybyggnader av arkitektritade villor – efter dina egna visioner. Egna självständiga byggentreprenörer ger ett optimalt sätt att bygga ett arkitektritat hus. Alltid “skräddarsytt”. Vi bygger alltid i “lösvirke” – för flexibilitet.

fasadfoto för index web 2017-10-26

Arkitekten med egna byggare. Ett totalprojekt med bygglov.

Bygglovsbutiken är ett helt konsumentinriktat arkitektkontor i Göteborg som arbetar med allt från skissförslag till färdiga CAD-ritade husritningar och ritningar för bygglov eller bygganmälan. Nya spännande infallsvinklar och framför allt ett hederligt tekniskt-praktiskt byggkunnande. Bygglovsritningar –  för helt vanliga unika människor. Bygga ut eller bygga nytt? Boka tid för ett kostnadsfritt “första-skissen-möte”! Du får “hemuppgifter” i ett mail på direkten. Så att allt blir rätt i slutändan. Vi har nu dessutom samlat hela bygglov- och bygg- och kvalitetsprocessen i ett nytt totalprojekt: HOUSE on demand