Din arkitekt i Göteborg. Bygglovsbutiken.

blb-ny

Bygglovsbutikens arkitektritningar blir till ditt nya hus.  

Utbyggnad och tillbyggnad – på riktigt. Nu med egna byggare. Bygglovsbutiken arkitektkontor i Göteborg är startpunkten för arkitektritade Tillbyggnader. Vår specialitet. Bygglovsritningar som fungerar i verkligheten. Vi anpassar alltid till ditt befintliga hus, och följer de komplicerade byggreglerna – och naturligtvis dina egna önskemål. Vi har egna högt specialiserade byggentreprenörer just för utbyggnader och ritar allt i ett egenutvecklat CAD-program speciellt för tillbyggnader med bygglov eller bygganmälan.

Vi utökar nu med Nybyggnader av arkitektritade villor – efter dina egna visioner. Egna självständiga byggentreprenörer ger ett optimalt sätt att bygga ett arkitektritat hus. Alltid “skräddarsytt”. Vi bygger alltid i “lösvirke” – för flexibilitet.

fasadfoto för index web 2017-10-26

Arkitekten med egna handplockade byggare. Ett totalprojekt för bygglov.

Bygglovsbutiken är ett helt konsumentinriktat arkitektkontor i Göteborg som arbetar med allt från skissförslag till färdiga CAD-ritade husritningar och ritningar för bygglov eller bygganmälan. Vi arbetar systematiskt med husdesign – från den inre bärande konstruktionen ut till fasaderna. Steg för steg. Då blir det rätt redan från början. Nya spännande infallsvinklar och framför allt ett hederligt tekniskt-praktiskt byggkunnande. Bygglovsritningar –  för helt vanliga unika människor. Bygga ut eller bygga nytt? Boka tid för ett kostnadsfritt “första-skissen-möte”! Du får “hemuppgifter” i ett mail på direkten. Så att allt blir rätt i slutänden. Vi har nu dessutom samlat hela bygglov- och byggande- och kvalitetsprocessen i ett nytt totalprojekt: HOUSE on demand