Bygglovsritningar

Ett arkitektkontor i Göteborg med en specialitet – bygglovsritningar.

Tillbyggnad eller nybyggnad.

Bygglovet är ett formellt tillstånd du söker av din kommun när du lämnar in en bygglovsansökan. Kanske är det en större utbyggnad eller till och med en hel villa? Traditionellt hus? Nyfunkis? Kanske en helt egen stil. Du är med och bestämmer, vi kommer med vettiga råd, vi kan det snåriga regelverket och vi ritar dina bygglovsritningar du behöver. Vi har nu samlat hela kedjan från ritning till färdigt hus med lagstadgad byggkontroll i ett nytt totalprojekt: HOUSE on demand

Bygga till?

 Starta här – bygglovsritningar till din egen Tillbyggnad

Vi hjälper er att bygga ut huset

Taklyft?

Vi har också flera fungerande tekniska lösningar när det gäller påbyggnader eller “taklyft” av befintliga hus. Ett annat sätt att bygga till huset. Uppåt.

Detta bygger vi alltid i “lösvirke” – så att allt passar in. Kontakta oss för mer information, kommunen brukar ha synpunkter på höjden på hus och man måste börja där. Sedan kontaktar du oss för mer ännu mer information. Ofta av det mer byggtekniska slaget. Starta med att få ett “påbyggnadsmail” från oss med en beskrivning av hela processen där vi förklarar hur du kommer framåt med bygglovsritningar, tekniska lösningar och bygglovsansökan med vår hjälp.

Bygga nytt?

Starta här – bygglovsritningar till din egen Nybyggnad

Ett arkitektritat hus som du vill ha det

 

näära 092 - 2 Per Ekberg – Chalmersutbildad arkitekt i Göteborg

 

“Byggnadskunnig arkitektutbildad praktiker som jobbar systematiskt. Och kreativt. Samtidigt. Sätter din ekonomi i förgrunden. Bygglovsbutiken är en specialbutik för bygglovsritningar med en speciell inriktning på tillbyggnader. Den enkla biten är att få tillstånd att bygga. Bygglovet. Det svåra är att allt måste fungera med verkligheten. Ur alla synvinklar. Det är precis detta vi sysslar med.”