Bygglovsritningar

Bygglovsbutiken. Ett arkitektkontor i Göteborg med en specialitet – bygglovsritningar. Om du vill bygga ett nytt hus eller bygga till ett befintligt hus behövs i de allra flesta fall ett bygglov eller en bygganmälan och bygglovsritningar som fungerar att bygga efter. Bygglovet är ett formellt tillstånd du söker av din kommun när du lämnar in en bygglovsansökan. Kanske är det en större utbyggnad eller till och med en hel villa? Traditionellt hus? Nyfunkis? Kanske en helt egen stil. Du är med och bestämmer, vi kommer med vettiga råd, vi kan det snåriga regelverket och vi ritar dina ritningar du behöver för ditt bygglov. Vi har samlat hela kedjan från ritning till färdigt hus i ett nytt totalprojekt: HOUSE on demand

 Starta här – bygglovsritningar till din egen Tillbyggnad

Vi hjälper er att bygga ut huset

Vi har också flera fungerande tekniska lösningar när det gäller påbyggnader eller “taklyft” av befintliga hus. Ett annat sätt att bygga till huset. Uppåt.

Detta bygger vi alltid i “lösvirke” – så att allt passar in. Kontakta oss för mer information, kommunen brukar ha synpunkter på höjden på hus och man måste börja där. Sedan kontaktar du oss för mer ännu mer information. Ofta av det mer byggtekniska slaget. Starta med att få ett “påbyggnadsmail” från oss med en beskrivning av hela processen där vi förklarar hur du kommer framåt med bygglovsritningarna och ansökan med vår hjälp.

Starta här – bygglovsritningar till din egen Nybyggnad

Ett arkitektritat hus som du vill ha det

 

näära 092 - 2 Per Ekberg – Chalmersutbildad arkitekt i Göteborg

 

“Byggnadskunnig arkitektutbildad praktiker som jobbar systematiskt. Och kreativt. Samtidigt. Sätter din ekonomi i förgrunden. Bygglovsbutiken är en specialbutik för arkitektritningar för bygglov med en speciell inriktning på tillbyggnader. Den enkla biten är att få tillstånd att bygga. Bygglovet. Det svåra är att allt måste fungera med verkligheten. Ur alla synvinklar. Det är precis detta vi sysslar med.”