Arkitekt i Göteborg

Bygglovsbutiken – din Arkitekt i Göteborg.

Ett växande arkitektkontor på Eklandagatan 14. Mitt i centrala Göteborg vid Korsvägen. Arkitekten för helt vanliga unika människor. 

– Har ditt eget hus blivit för trångt eller har du precis köpt ett nytt hus och funderar på en helt anpassad utbyggnad? Vårt specialområde, lite klurigare än att bygga nytt – eftersom man måste förhålla sig till det som redan finns. Vi bygger alltid i “lösvirke” och anpassar den nya delen. På alla sätt. Gå till tillbyggnad vårt specialområde.

bygga till Engd persp

 

– En nybyggnad av ett hus är kanske den största investering man gör i livet. Arkitektritat för dig som vill skapa ditt eget unika hus. Gå till nybyggnad av hus .

tjörn nybygg 2017-06-18

Per Ekberg . Utbildad på Chalmers arkitektursektion i Göteborg för ett antal år sedan. Men den praktiska utbildningen fick jag redan i mycket unga år på den egna släktens byggmaterialhandel. Jag fick tidigt en känsla för konstruktion, material och byggande. Sedan var det bara att köra på. Med teori. Med praktiskt byggande. Hela tiden med viljan att skapa något nytt.

OK pe 2018

Som en av få helt konsumentinriktade arkitekter i Göteborg har jag det roligaste jobb man kan tänka sig, att kunna blanda teknik med design och få det till en fungerande enhet. Jag är mest intresserad av själva hantverket och då menar jag både att rita, skapa och att bygga – på ett tekniskt och ekonomiskt vettigt sätt. Tillhör den generation som kan hantera en vanlig penna, men har samtidigt varit med i utvecklingen av CAD-program redan från början.

Jag har ett drömyrke – jag får jag träffa helt vanliga unika människor. Sådana som du.  Egentligen är mitt jobb ett sätt att leva och jag lär mig nya saker varje dag.

Jag lovar: Inget konstigt “arkitekt-hitte-på”. Det vi ritar och konstruerar fungerar att bygga i verkligheten på ett ekonomiskt vettigt sätt. Vi är noga med att vara lyhörda när det gäller dina önskemål och samtidigt måste vi alltid kunna stå för det vi gör.

Letar du efter en arkitekt i Göteborg så är jag din partner

 

Jag vågar kalla mig Din arkitekt i Göteborg. Jag tror du är en helt vanlig unik människa. Precis som jag.

Du får en kostnadskalkyl redan vid “första-skissen-mötet”. När vi kommit igång får du avstämningar under hela resans gång. Till nästa steg får du ett kostnadsförslag från vår egen självständiga byggentreprenör.  Vi har också Peter Stranderman, en rutinerad fristående byggnadstekniker och dessutom licensierad, numera obligatorisk kontrollansvarig i vårt nätverk. – Bör komma in redan tidigt i ditt projekt – för din trygghet och ett lyckat slutresultat.

Vi har samlat hela kedjan i ett nytänkande byggprojekt: HOUSE on demand

TOTALPROJ RUTA 3 HOD

“Vi ska rita och konstruera så att det går att bygga på ett kreativt och kostnadseffektivt sätt, vid utbyggnader ritar vi alltid hela huset, det är alltid helheten som räknas. Därför ritar vi inga “kulisser” bara för att få igenom ett bygglov. Den enkla biten är att få tillstånd att bygga. Det svåra är att allt måste fungera även i verkligheten. Ur alla synvinklar. På riktigt.

tidbokning kostnadsfritt “första-skissen-möte” och frågor:  info@bygglovsbutiken.se   eller ring 0739–194569. Du får ett mail med lite “hemuppgifter” innan mötet.

   

Till checklistan tillbyggnad

Checklistan nybyggnad

Ytterligare arkitekt sökes eller ritkunnig byggnadsingenjör sökes till vårt kontor i Göteborg.

december 2017:   Vi växer och söker fler medarbetare på frilansbasis. Vi söker rutinerade , tekniskt/praktiskt kunniga arkitekter eller byggingenjörer med vana vid tillbyggnader och nybyggnader av villor för vanliga konsumenter. kontakta Per Ekberg 0739-194569.

Kontrollansvarig sökes

Vi söker också ytterligare licensierade kontrollansvariga till vårt kontaktnät i Göteborg. Kontakta Peter Stranderman 0730-607686